מחפשת מסעדה שמגישה אוכל בריא

דיון מתוך פורום  התנהגות בריאותית

03/01/2007 | 13:36 | מאת: נועה שטרן

יש מסעדות בתל אביב שמכוונות לקהל שוחר בריאות? כאלה שיודעות שאני לא רוצה אוכל מטוגן? תודה

עניין הטיגון הוא החלק הקטן בדאגותייך. מבחינת ההתנהגות הבריאותית ובריאות הכיס, אין כמו בישול ביתי פשוט.

03/01/2007 | 21:28 | מאת: מיקה

ממליצה לך בחום על ברבריא שנמצאת בבית דרך חיים בתל אביב, הם מגישים שם אוכל בריאותי וגם טעים, דגש על טעים :) הנה לינק לשם http://www.mccanndigital.co.il/clalit/BeitDerechHaim/ אני ממליצה במיוחד על הסלמון שלהם עם הירקות הקלויים.

מנהל פורום התנהגות בריאותית