עידכון...

דיון מתוך פורום  התנהגות בריאותית

26/12/2006 | 10:08 | מאת: winner

בבדיקת שיקוף נמצא הדבר הבא : תוצאות בדיקה שיקוף ושט קיבה ותרסריון . דרכי עיקול עליונות עם בליעה בריום 100 מיל ללא תופעות לוואי . ושט : הבליעה , המעבר , התנועתיות תקינים. קיבה עם הפרשות קסקדי והפרשות בצום. תריסריון : ראש וכל הקשת תקינים. מעי דק(פסג') : מעבר דרסטי של חומר ניגוד דרך פיתולי המעי הדק . יש רושם לרירית בצקתית בפיתולי המעי הדק , שיכול להתאים למצב תת ספיגה . 5 ימים אחרונים לא מצליח לתפקד . מחכה לתגובת הרופא .

26/12/2006 | 10:12 | מאת: winner

אהבתי אותו . יש לך ספר טוב על בריאות שקראתה לאחרונה ? אגב , אני תר אחר בריאות אבל בעצמי מתקשה לשתות מים כי הם גורמים לי לחנק :(

לשאלתך: אני לא קורא ספרי בריאות יותר. לא שאני יודע הכל, אבל העלילה שם לא משהו.

מנהל פורום התנהגות בריאותית