האם אכילת ביצה טריה לא מבושלת

דיון מתוך פורום  התנהגות בריאותית

15/12/2006 | 18:04 | מאת: winner

או לא מצוגנת זה בריא בכמיות קטנות ? כלומר האם אני צריך לרחוץ את הצלחת איפה ששברתי את הביצים או שלא לפני שאני מחזיר את החביתה לאותה צלחת ? האם שימוש בכלים מפלסטיק לאיחסון מזון זה בסדר ? http://www.ecologycenter.org/iptf/toxicity/mothersandothers.html

כאילו מעולם לא שמעו על סלמונלה. כמה מהם כבר מתו. משיבה טובה. איחסון בכלי פלסטיק אינו טוב בעיקר בהקפאה. אבל חייבים הרי למות ממשהו וזו דווקא נראית דרך טובה. חסר לי שיחליק לי כלי זכוכית מהמקפיא.

17/12/2006 | 10:20 | מאת: winner

תוכל להרחיב קצת ? למה סלמונלה זה לא מזיק ? למה הדיאטנים חושבים שזה מזיק ? אגב , כמו שאתה זוכר אני לומד תזונה כעת :) ודרך אגב , שיחקתי כדורסל לראשונה אחרי הרבה זמן שלא שיחקתי(לא שיחקתי ממש טוב אבל בשבילי כעת זה מצוין) . זה בזכות CREON כמובן :)

מנהל פורום התנהגות בריאותית