אכילה יומיומית

דיון מתוך פורום  התנהגות בריאותית

15/12/2006 | 10:57 | מאת: אלישבע

א.נ. האם אכילה יומיומית של אגוזי מלך, ברזיל ופקאן, בוטנים, גרעיני דלעת, גרעיני חמניות, סרדינים, טחינה, וקוואקר מהווה התנהגות בריאותית? והאם אכילת דגי סלומון ו/או הליבוט פעם-פעמיים בשבוע מהווה התנהגות בריאותית? תודה, אלישבע

לגבי הפיצוחים, אלה בריאים מאוד וגם משמינים. לא צריך להתנפל עליהם בכמויות. דגים זה תמיד טוב, בהסתייגות האחת של הזיהומים שהם מכילים. אם המטרה היא אומגה 3, אולי עדיף קפסולות. הסרדינים בריאים מאוד ומכילים סידן.

17/12/2006 | 10:24 | מאת: winner

למה קפסולות מוסיפים בריאות כאשר הם מוסיפים אומגה 3 ? הרי כמות האומגה 6 כבר קבועה .

מנהל פורום התנהגות בריאותית