בישול

דיון מתוך פורום  התנהגות בריאותית

08/12/2006 | 09:33 | מאת: אלי

א.נ. האם בישול במיקרו מסוכן לבריאות? איזה מידע קיים בנושא זה והיכן ניתן לעיין בו? תודה מראש, אלי

ולא פעם דיברו בגנות המיקרו. כעיקרון, אני אישית ממעט לחמם במיקרו. לבשל לזמן הארוך מכמה שניות בהחלט לא. בעבר עשו ניסוי מעניין: חיממו מים במיקרו, ציננו והישקו צמחים. הצמחים לא גדלו. אם זה מראה על משהו אני לא יודע. סיכון אני לא לוקח.

10/12/2006 | 09:38 | מאת: אלי

א.נ. מי עשה את המחקר הבודד הזה על מיקרו וצמחים? האם זה גורם רציני, מוסמך, שצריך להתרגש מעבודתו? ועל מה אתה מבסס את חששך מבישול במיקרו? האם יש מחקר רציני כלשהוא שניתן לבסס חשש כזה על ממצאיו? רק בריאות. בברכה , אלי

מנהל פורום התנהגות בריאותית