עידכון:

דיון מתוך פורום  התנהגות בריאותית

06/12/2006 | 13:15 | מאת: WINNER

לאחר לקיחת התרופה CREON יש שיפור ממש טוב ואני יכול ללכת (ללא כאבים) וגם לרוץ בריצה לא מהירה כמה מטרים. הבטן נפוחה עדין ויש סחרחורות . אני אעשה אולטרה סאונד בטן כדאי למדוד את גודל האבנים בכיס המרה .

מעניין באמת ממה כל זה נובע. תעדכן שוב.

06/12/2006 | 13:29 | מאת: winner

אני לא יודע אבל זה קשור ברגע שקיבלתי את הסוכרת לפני 10 שנים כי מרגע שקיבלתי סוכרת היה לי קשה לקפוץ ועד הזמן האחרון שלא יכולתי ללכת יותר ממטר מבלי לחוות כאבים חזקים בכפות רגלים בעיקר. עכשיו , האבנים בכיס מרה נכנסו לתמונה :( ויחד (אולי עם עזרה עם בעיה נוספת ) הם גורמים להרבה בעיות. לפני כמה חודשים היה לי ממש קשה לראות כלומר במרחק של כמה מטרים הכל היה כבר מטושתש.

06/12/2006 | 13:24 | מאת: winner

מה לדעתך כדאי לעשות עכשיו? קופת חולים לא ממנת(לי,לחולים כרונים אחרים יש מימון) את התרופה ולכן התרופה ניתקבלת בהנחה יחסית על ידי מרשם רופא . האם אתה מכיר שיטה להסרת או הפחתת אבנים בכיס מרה ללא ניתוח ? אגב , האבנים של קטנות יחסית ולכן לא מוצע לי ניתוח.

אני אבדוק. זה מעניין. בגילך אבנים בכיס מרה זה דבר יוצא דופן ביותר.

http://www.israelisabroad.com/article_read.asp?id=153&cat_id=96&parent_id=17

מנהל פורום התנהגות בריאותית