תוצאות בדיקת דם

דיון מתוך פורום  התנהגות בריאותית

24/11/2006 | 11:38 | מאת: ורד

עברתי בחודש שעבר בדיקות דם כלליות. בין הערכים שנמצאו היו ערכים שחרגו מהנורמה: COLESTEROL: 207 (HDL 63, LDL 126.2) WBC: 4.2 יש לציין שבינואר 2006 עברתי גם כן בדיקות והכל היה תקין: COLESTEROL: 172 (HDL 64, LDL 82.6) WBC: 4.7 מה זה אומר, והאם עליי לטפל בעניין?

וזה אומר שרופא ירצה לתת לך תרופות. שאר הערכים בסדר וזה אומר שאת לא צריכה לקחת שום תרופה. כדאי להתחיל עם אומגה 3, שתי קפליות ביום, ולקנח עם חופן אגוזי מלך ולבדוק שוב כולסטרול בעוד 3 חודשים לפחות. כדאי להוסיף בדיקת CRP לגילוי דלקת כרונית, שהיא האשמה ביצירת הכולסטרול ע"י הכבד.

מנהל פורום התנהגות בריאותית