טיפים בנושאי תזונה בריאה ודיאטות

דיון מתוך פורום  התנהגות בריאותית

14/10/2006 | 17:06 | מאת: שרון

שלום לכם, אתר חדש עלה לרשת:e-bari.מדובר בניוזלטר שבועי שישלח אליכם לאחר תהליך הרשמה קצר שבו תגדירו אילו תכנים מעניינים אתכם: תזונה בריאה? כושר ותזונה? דיאטה? אוכל לילדים? כתובת השירות החינמי:http://www.e-bari.co.il תהנו

יש הרגלים, יש מגמות, יש המנעויות ועבודה קשה וסיזיפית. ההרגל הישראלי ללמוד את כל התורה ע"י לימוד רשימת טיפים הוא כל כך מגונה שזה בעצמו מחליא. אין להרגלים מחליאים מקום בפורום התנהגות בריאותית.

18/10/2006 | 14:53 | מאת: winner

נכון , במיוחד שהטיבים הם מטעם תנובה.

מנהל פורום התנהגות בריאותית