אבל מבחינה נושא הבריאות של מים מוספים ?

דיון מתוך פורום  התנהגות בריאותית

08/10/2006 | 10:47 | מאת: winner

כתבתי את השאלה הקודמת לא ברור התכוונתי לשאול בנפרד על דגים ? האם בריא לאכול דגים ? כי הרבה ספרים לא בעד אכילת דגים . מזולה ועוד...

דגי ים אינם בטוחים בגלל הזיהום הנוראי שיש בים. דגי בריכות אינם ממש טובים משום שהם פחות מזינים מדגי ים. מה נשאר? אומגה 3. אבל אז מפסידים את החלבון הטוב שבבשר ובדגים. מצד שלישי, העולם היום מסובך מאוד למי שמבקש לשמור על בריאות והוא אינו גר באיזה כפר אורגני סגור.

09/10/2006 | 23:53 | מאת: winner

שניה , אבל מוסיפים למים כל מיני דברים ? זה לא המים אלה התוספות שמוספים. קראתה על זה ?

מנהל פורום התנהגות בריאותית