חלב מלא או דל שומן לילדים קטנים

דיון מתוך פורום  התנהגות בריאותית

29/09/2006 | 22:51 | מאת: עירית

האם יותר בריא לתת לילדים בגן (בין הגילאים שנה וחצי לארבע) מוצרי חלב דלי שומן למשל קוטג', גבינה לבנה וחלב לדגנים או שעדיף לתת מוצרים מחלב מלא?

אני קונה חלב מלא ככל הניתן וגם בגבינות אני בוחר באחוזי שומן הגבוהים ביותר. אני רזה מאוד ובנותיי רזות מאוד. השומן חשוב מאוד, אינו משמין בניגוד לפחמימות ואין איתו שום בעיה בכמויות שהן אוכלות. צריך להמנע כמו מאש מההרגל לצרוך מוצרים דלי שומן ומלאי מזיקין כמו הדיאטים עמוסי האספרטיים. השומן חשוב מאוד לגוף ולפעילותו התקינה. בשומן ויטמינים כמו A+D, המסייעים בתורם לקליטת ויטמינים אחרים. בלעדיהם הבריאות מדרדרת במהירות.

מנהל פורום התנהגות בריאותית