ברזל

דיון מתוך פורום  התנהגות בריאותית

27/09/2006 | 12:37 | מאת: אני

שלום אני בת 24 צמחונית מזה חמש שנים לפי הבדיקות דם יש לי חוסר ברזל ואני אמורה לקחת ברזל הייתי רוצה לדעת איזה סוג הכי טוב שלא יוצר בעיות כמו עצירות.......תודה

למרות זאת, עליך לדעת שברזל ממקור צמחי נספג בכמויות קטנות מאוד. בכל מקרה עליך לקחת ברזל בסביבה חומצית, למשל עם כוס מיץ תפוזים.

05/10/2006 | 01:43 | מאת: א

שלום, הסוג הכי טוב בשבילך יהיה הסוג שלא יגרום לבעיות אצלך. אין אדם אחד דומה לאחר, ואי לכך - כדור מסויים שלא יתאים לאחר , יכול להתאים לך, ולהיפך. א

07/10/2006 | 14:54 | מאת: נטע

יש ברזל קל לעיכול של סולגאר, אבל לפי מה שהבנתי, צריך לקחת כמויות גדולות ממנו יחסית כדי שהוא באמת ישפיע, ואז זה אולי יחזיר את התופעות של ברזל "רגיל" שתקחי. בכל מקרה, כדאי להתיעץ עם דיאטנית או רופאה.

מנהל פורום התנהגות בריאותית