דבש

דיון מתוך פורום  התנהגות בריאותית

21/09/2006 | 22:43 | מאת: גיטה

שלום וברכה, לפני כשנתיים בבדיקת העמסת סוכר הובחנה תוצאה גבולית של רמת הסוכר. עקב כך קיבלתי הוראה לעבור לתזונה דלת סוכר. בדיקותי האחרונות טובות - 102, 97. רציתי לשאול האם מותר לאכול דבש? האם כן, מהי הכמות המותרת? בתודה על התשובה שנה טובה גיטה

מצד שני, מי אמר שסוכרתי לא אוכל סוכר? סוכרתי אוכל הכל ואני ביניהם. העניין הוא שאם את אוכלת דבש, את צריכה להמעיט בפחמימה אחרת. הדבש אינו בעל תכונות מרפא כלשהן, אבל נותן מזור לנפש. תהני מהדבש במשורה. לא מתים מזה.

מנהל פורום התנהגות בריאותית