רד בול טוב או רע?

דיון מתוך פורום  התנהגות בריאותית

12/08/2006 | 16:18 | מאת: משה

שלום, אני בזמן האחרון התחלותי לשתות רד בול בערך פעם ביום או פעם ביומיין לכל היותר. רציתי לשאול האם רד בול זהו משקה שמסייע לגוף או מזיק לגוף? נאי יודע שהוא מכיל חומרים כגון טאורין (שכתוב ענק על האריזה) אבל אני לא יודע האם זה אומר שכדאי או לא כדאי לשתות אותו. בגדול אני שותה אותו כי הוא קצת ממריץ אותי ונראה לי שהוא תורם לריכוז וגם כי סתם טעים לי. בנוסף ראיתי שיש כל מיני משקאות נוספים (על סגנון הרד בול) שכם הם משקאות אנרגיה ומכילים טאורין, האם יש יחוד כלשהוא ברד בול או שכל שאר המשקאות (שלרוב זולים בהרבה ממנו) גם טובים (או לא ) באותה המידה? תודה רבה

שהוא מזיק. קרא כאן: http://naturemed.co.il/tosfey/tosfey_09_12.html מצד שני, למה אתה שותה את המשקה הזה? האם זה בגלל עייפות במסיבות? אם כך, סביר שתרצה להזיק לעצמך בשביל עוד סיבוב של מוזיקה מחרישת אוזניים ובחורות יפות. מצד שני, למה תרצה להזריק לעצמך חומרים שבפרוש אינם כאלה שצריכתם היא על בסיס יומי? אתה עייף תמיד? אם כן, זו כבר בעיה שרד בול אינו הפתרון לכך.

מנהל פורום התנהגות בריאותית