אנונימית

דיון מתוך פורום  התנהגות בריאותית

06/08/2006 | 23:05 | מאת: שלום

נואשתי כבר מכול הדיאטות. אחרי שבועיים של דיאטה שוב הגיעה הזלילה האינסופית. חשבתי שזה חלף אבל היום נוכחתי לדעת שלא. אשמח לקבל נמלצות לדיאטנית באזור המרכז. אני כבר מרימה ידיים עוד שנייה.

השבירה באה בטרם עת. עוד קצת מאמץ וכניסה לשגרה חדשה וזה יבוא איכשהו. פשוט צריך הרגלים חדשים, להוציא דברים מיותרים בחיים ומאמץ. דיאטנית טובה ככל שתהיה לעולם לא תעזור אם לא תעזרי לעצמך. אין סיכוי אחרת. בואי תראי את זה אחרת: אם את חזקה מספיק, הדיאטנית הגרועה בעולם לא תוכל להרוס.

מנהל פורום התנהגות בריאותית