ממוצע יומי?

דיון מתוך פורום  התנהגות בריאותית

06/08/2006 | 08:43 | מאת: עינב

האם בדיאטה כמות הקלוריות שאני צריכה למדוד היא בממוצע ליום, ז"א אם אכלתי 1500 קלוריות בשלושה ימים ובארבעת הימים הנותרים אכלתי 800 קלוריות אז בסופו של שבוע עלי לעשות ממוצע? האם להצלחת הדיאטה עלי להפסיק לפנק עצמי בשלוש עוגיות או וופלים ליום?

כל הרעיון של עליות וירידות והשלמות ופינוקים ופיצויים זה שורש כל הרע בידאטה. הרעיון הוא לאכול נכון, בריא, מדוד ולא לרוץ למשקל ולא לטבלאות. אולי המליצו לך ככה, אבל זה בטוח משגע אותך ומביא אותך לחשוב שמשהו שעשית אינו כשורה. תקני אותי אם אני טועה.

06/08/2006 | 11:42 | מאת: עינב

אתה בהחלט לא טועה. אבל מאד קשה לא לאכול בכלל מתוק.ונראה לי שזה בסדר לאכול ופל או שניים ליום. אבל האם אכילת שני וופלים+מעדן דיאט+ארטיק דיאט+ פרי דווקא בשעות הערב(22:00) הם ה"צרה"? האם זה ימנע ירידה, למרות שבסה"כ כמות הקלוריות היומי הוא 1000? נא עזרתך

מנהל פורום התנהגות בריאותית