תזונה וכושר

דיון מתוך פורום  התנהגות בריאותית

01/08/2006 | 14:56 | מאת: בר

שלום, אני עושה דיאטה של 1000-1200 קלוריות בממוצע ליום וכושר גופני כבר 5 חודשים- 4 שעות שבועיות, ירדתי 1.5 קילו אני רוצה לרדת עוד 1.5 קילו, האם עלי להגביר את הפעילות הגופנית או להמשיך כרגיל? ז"א האם יש אצלי עצירה בירידה?

בכל מקרה, אתה אוכל רק 1000-1200 קלוריות ביום? זה ממש לא הגיוני, זה מעט וזה לא בריא, אלא אם אתה ממש שמן. בכל מקרה, יש עצירה בירידה משום ששומן הופך לרקמת שריר. כשתהיה לך מספיק רקמת שריר, השריר יתחיל לצרוך יותר אנרגיה אם תתמיד בפעילות. אם לא תאכל יותר, תתחיל לרדת.

08/10/2006 | 12:46 | מאת: שלי

שלום שמי שלי ואני מעונינת למכור מנוי למכון כושר גאמף בירושלים במחיר אטרקטיבי מנוי לעשרה חודשיים לפרטים 0542036185

מנהל פורום התנהגות בריאותית