האם זה לא בריא לגוף?

דיון מתוך פורום  התנהגות בריאותית

25/07/2006 | 13:53 | מאת: מוטי

למורי שלום, רציתי לשאול האם מאכלים שגורמים לגסים -עדיף להימנע מהם? אני לא מדבר על מאכלים שידועים ככאלה , אלה כמאכלים שלגוף הספציפי שלי נוטים לעשות גסים. - לצורך העיניין ישנם שנצלים שעשויים מטופו ואם אני אוכל - אפילו אחד ביום למחרת כל היום יש לי גסים - האם זה אומר שעדיף להימנע מהם מבחינה בריאותית ואם כן מה הסיבה ? האם הגוף בעצם אומר שלא טוב לו המאכל הזה? בתודה, מוטי

וזה אומר בדר"כ שהגוף לא ממש מעכל טוב את האוכל הספציפי הזה. המנע ממאכלים העושים לך רק באופן כללי ומאוכל שמקורו מסויה.

27/07/2006 | 13:07 | מאת: מריוס

ובכן, להמנע מקטניות לחלוטין ? מירקות עם סיבים ועוד

28/07/2006 | 00:13 | מאת: לי

מוטי, אני שמעתי מפי רופא - אין שום בעיה עם גזים, חוץ מאי הנעימות שיכולה להיגרם לך כאשר מסביבך אנשים נוספים.

28/07/2006 | 10:33 | מאת: צ

אבל יש כאלה שבאמת סובלים מגזים. בדר"כ זה בא יחד עם שינוי בתזונה, בעיקר כזו המכילה ירקות וסיבים. זה צריך לחלוף תוך שבוע-שבועיים ואם לא, אין מה לעשות חוץ מלהחליף תזונה.

מנהל פורום התנהגות בריאותית