שתיית מיים

דיון מתוך פורום  התנהגות בריאותית

08/07/2006 | 14:40 | מאת: זואי

שלום, על מנת להרגיע ילד חרד, אני זקוקה למידע לגבי כמות שתיית המיים היומית המומלצת עבור ילדים בגיל 12 - 13. אשמח לתגובתכן הן לגבי השאלה עצמה והן לגבי כתבות רלוונטיות בנושא. המון תודה, זואי.

צריך לשתות 8 כוסות שתיה ליום. אם נתייחס רק למשקל ומשקל הילד הוא 50 ק"ג, מן הסתם הוא צריך לשתות כ-6 כוסות מים ביום. אם הוא עושה פעילות גופנית רצינית ונמצא הרבה בחוץ, כדאי לשתות יותר. בכל מקרה, לא פחות. סתם למען הסקרנות: מאין נובעת החרדה?

10/07/2006 | 19:49 | מאת: זואי

היי מורי, קודם כל תודה על התשובה. על מנת לספק את הסקרנות, מדובר בילד שמטופל אצלי בטיפול פסיכולוגי סביב OCD. ההתערבות איתו מן הסתם יותר מורכבת, אבל כחלק מהעניין הבטחתי לו לבדוק גם היכן עוברים גבולות המציאות. תודה על עזרתך וגם על סקרנותך, זואי.

מנהל פורום התנהגות בריאותית