בטן

דיון מתוך פורום  התנהגות בריאותית

04/05/2006 | 19:40 | מאת: יובל

מורי שלום רב, אני בן 34 ,גובה 1.71 ושוקל 94 ק"ג.אני מעשן קופסה ביום.כמו כן יש לי כרס. אני נורא מדוכא בגלל הכרס ובגלל הצורך שלי לאכול כל הזמן.עד לפני 6 שנים לא עברתי את ה75 ק"ג וברצוני לדעת האם ישנה תרופה שיכולה לעזור לי להוריד את הבטן ולחזור להיות רזה כמו פעם. תודה נ.ב. אני נוטל באופן קבוע תרופה אנטי-פסיכוטית

04/05/2006 | 19:53 | מאת: א

יובל, אני לא מורי, אבל אוכל לומר לך כמה מילים: זה לא המקום לשאול על תרופות. אין רופא בפורום זה,.. רק רופא יכול ומוסמך להמליץ על טיפול תרופתי, וגם אילו היה כאן רופא, הוא לא היה מסתכן ועושה זאת דרך המחשב מבלי להכיר ולבדוק אותך. עצתי לך - לגשת לרופא המטפל שמכיר אותך , לקבל ייעוץ ממנו - הפנייה לתזונאית או הצעה לטיפול / בירור אחר. בהצלחה

גורמות לתיאבון מופרז. מבחינת התנהגות בריאותית ברור שגם העישון מיותר. הכרס שיש לך מכניסה אותך בסיכון לסוכרת. בתור התחלה הייתי ממליץ לך לעבור סדרת בדיקות דם מקיפות, כולל בדיקת אינסולין, גלוקוז ונראה מה הלאה.

מנהל פורום התנהגות בריאותית