חמש קושיות

דיון מתוך פורום  התנהגות בריאותית

04/05/2006 | 11:31 | מאת: מעיין

1האם בטונה במים -ובשימורים בכלל יש חומר משמר (למרות שלא מצוין)? 2האם כדאי להימנע משמרים? 3כיצד (או איפה אני יכול למצוא כיצד) אני יכול להכין לחם ללא שמרים מדגן מלא שאינו חיטה? 4מהו השמן שהכי פחות נורא לחמם אותו? 5האם כדאי לצרוך עגבניות תפו"א וחצילים (הבנתי שיש בהם חומר רעיל...)?

1. לא ידוע לי על חומר שימור. דרך אגב, עדיף טונה במים מפני שזו עם שמן נמצאת בשמן רע. 2. למה להמנע משמרים? הם מאוד מזינים. 3. האינטרנט שורץ מתכונים. 4. אין שמן כזה. הכי טוב הוא כמובן שמן קוקוס, שהוא טוב לכל דבר. 5. טוב בהחלט לצרוך מהם. הכי פחות לצרוך תפ"א. איזה רעל יש בהם? מה המציאו הפעם?

מנהל פורום התנהגות בריאותית