אומנות ההשרייה

דיון מתוך פורום  התנהגות בריאותית

01/05/2006 | 21:35 | מאת: נפתלי

קראתי שבשיטתה של אן ויגמור יש חשיבות רבה להשרייה. הן עקב שיחרור מעכבי אנזימים והן מפאת תחילת פירוק אבות המזון. האם הפרטים הנ"ל נכונים?! ואם כן הרי מדובר באומנות חדשה לגמרי: מה להשרות (ויותר חשוב מה לא)? מהו הזמן האידיאלי להשריית מאכלים שונים (אולי יש לינק)? האם יש חסרונות להשרייה?

01/05/2006 | 21:37 | מאת: נפתלי

עדיין לא הבנתי מה הבעיה עם אורז חום.

זה לא יאומן בשביל אחד שקורא כמה שיותר על תזונה, אבל ייתכן שזה אומר משהו על השריה. לא יודע מה זה אומר. לגבי אורז חום אין שום בעיה. זה מזון בריא מאוד וההשקעה בו כדי שיהיה אכיל ממש פנומנלית. בשבילי זה קו אדום, שאין לחצותו. אני מוריד את הכובע בפני מי שמצליח להכניס את העיסה הזו לפיו ולגרגר בהנאה. אני לא יכול לשקר לעצמי עד כדי כך. הרבה דברים לא טעימים יחסית נכנסים לי לפה בשם הבריאות. זה לא.

מנהל פורום התנהגות בריאותית