סדנת ניקוי

דיון מתוך פורום  התנהגות בריאותית

26/04/2006 | 11:48 | מאת: נפתלי

מה דעתך על יום של תזונה טבעית ומועטה יחסית. ואז יום של תפוחים, מיצים ואורז חום. ואז יום של צום מיצים. ברור לי שעדיף לבצע כאלה דברים תחת השגחה, אבל אין לי כסף... נראה לך שקיים אפקט ניקויי בסדנה שכזו?? אגב, יש ייחוד כלשהו לאורז חום בתהליך ניקוי?

בכל פעם שמזכירים אורז חום: אני פשו לא חושב שזה למאכל אדם. מצטער להיות קיצוני כל כך. מצד שני, בדיוק אתמול חשבתי על ניקוי הגוף בצורה שתיארת, אבל זה בהחלט לא עניין של יום אחד. זה יותר עניין של כמה שבועות והתהליך כפי שקראתי עליו אינו משובב נפש, בלשון המעטה: כמו כל ריפוי נכון (להבדיל מטיפול רפואי הקושר אותך לתרופות והופך אותך לחולה כרוני, אחרת אם תבריא יאבדו אותך כלקוח) בתחילת תהליך הגוף מזיע ומסריח ורק לאחר תקופת מה יש שיפור ניכר בבריאות. אם אתה עוד מתעניין אשמח לחפש לך חומר. רק אמור אם אתה מסוגל להתמודד עם חומר כזה גם באנגלית.

27/04/2006 | 14:19 | מאת: נפתלי

תודה רבה. מדוע אתה חושב כך על אורז חום? כן, אני אוכל להתמודד עם חומר שכזה באנגלית. מצפה בכיליון עיניים.

מנהל פורום התנהגות בריאותית