דיאורדורנט

דיון מתוך פורום  התנהגות בריאותית

13/10/2004 | 09:36 | מאת: רז

ראתי ששימוש בדיאורדורנטים רבים יכול לגרום לסרטן השד. וגם שרובם מכילים אלומיניום. עד כמה הדבר נכון עד כמה האלומניום מזיק? ואם קיים דיאורדורט בריא יחסית?

הזיעה. הדבר יכול לגרום לסרטן שד. עד זה מעידים יצרני הדאודורנטים הטבעיים. עד כמה זה נכון צריך עוד לבדוק.

14/10/2004 | 18:41 | מאת: צביקה קורן - תזונאי

רז שלום, האלומיניום שייך למתכות הכבדות הרעילות. רוב הדיאודורנטים מכילים אלומיניום. מחקרים הוכיחו שאלומיניום תורם למחלת אלצהימר, פרקינסון והפרעות קשב אצל ילדים הוא פוגע במערכת העצבים המרכזית, בכליות ובכבד. מקורות האלמיניום רבים ולא רק בדיאודורנט. הוא נמצא במי השתיה, ב"נייר כסף" המשמש לצלייה, בסירים, בתוספים מלאכותיים ועוד. בהצלחה צביקה

15/10/2004 | 11:35 | מאת: רוני

קיים דיאודורנט נטול מלחי אלומיניום ואלכוהול. מעולה. לפרטים צרי קשר במייל. בהצלחה.

מנהל פורום התנהגות בריאותית