בירה

דיון מתוך פורום  התנהגות בריאותית

24/04/2006 | 17:48 | מאת: בן

רציתי לדעת כמה אפשר לשתות בירה בשבוע כלומר כמה אפשר לשתות בלי שזה יזיק לגוף?

זה בהחלט תלוי במשקל הגוף, בגיל, במין. כמות מתונה לא תזיק, אם כי לא יכול לומר מהי כמות מתונה. ובכל זאת תשובה כלשהי: במחקרים נמצא ששתיה של כפחית בשבוע הגדילה את כמות הויטמין B6 והחומצה הפולית בדם, דבר שהוריד את ההומוציסטאין, דבר שיש לו השפעה מבורכת מאוד על הלב. פחית לשבוע זה בסדר והמחקרים האלה נערכו במדינות בהם שותים ממילא בירה ולכן סביר שהם שותים אפילו פחית ביום. במדינות אלה תוחלת חיים גבוהה. מכאן לומר שזה רק בגלל הבירה, נו.

מנהל פורום התנהגות בריאותית