B12

דיון מתוך פורום  התנהגות בריאותית

16/04/2006 | 14:58 | מאת: נפתלי

מהו התחליף הטוב ביותר הקיים בשוק? האם לא עדיף לצרוך אותו יחד עם קומפלקס ויטמיני B? האם נוכחות סידן היא חובה? האם שמרי בירה בתוסםת B12 מומלצת? האם עדיף לצרוך כל יום (וכמה?) או רק פעם בשבוע (וכמה?)? האם צריכה חד שבועית אינה מאוד לא טבעית ויוצרת עומס ופסולת?

בהחלט עדיפה בצורת קומפלקס B. בצריכה פעם/פעמיים בשבוע אין רע משום שזה ויטמין המצטבר בכבד. רצוי כמובן לקחת לאחר בדיקה. לגבי שמרים אין לי מידע וגם לא סידן.

מנהל פורום התנהגות בריאותית