בריאות

דיון מתוך פורום  התנהגות בריאותית

14/04/2006 | 13:11 | מאת: גבריאל

שלום. אני לומד קורס בחינוך לבריאות במכללת סמינר הקיבוצים ואני צריך לדעת את ההגדרה של: התנהגות בריאותית, התנהגות סיכונית, חינוך לבריאות וקידום בריאות כדי לבצע תרגיל שניתן לי. חיפשתי באתר של האירגון לבריאות העולמי ובעוד אתרים ברשת ולא מצאתי את ההגדרות. אשמח אם מחשהו יוכל לעזור לי. תודה רבה.

התנהגות בריאותית היא זו המקדמת את הבריאות הפיזית והנפשית, התנהגות המאריכה חיים ודוחה או מונעת מחלות. זו ההגדרה שלי ואני בטוח שיהיו אחרים שימצאו משהו דומה או שונה לגמרי.

14/04/2006 | 13:40 | מאת: תמה

גגל http://www.google.co.il/search?q=%D7%94%D7%AA%D7%A0%D7%94%D7%92%D7%95%D7%AA+%D7%91%D7%A8%D7%99%D7%90%D7%95%D7%AA%D7%99%D7%AA&start=0&ie=utf-8&oe=utf-8&client=firefox-a&rls=org.mozilla:en-US:official

מנהל פורום התנהגות בריאותית