ועכשיו אתר חדש המאפשר לנו לקרוא מה עושות

דיון מתוך פורום  התנהגות בריאותית

לנו התרופות. הכנסו והתרשמו: http://www.DangerousMedicine.com

09/04/2006 | 21:27 | מאת: מריוס

מי הגוף העומד מאחורי האתר ? אולי הדברים נכונים ואולי לא, חשוב מאוד לדעת פרטים על האתר.

11/04/2006 | 09:11 | מאת: רונה

האתר הוא אוסף של ספורים של גולשים לגבי תגובותיהם לתרופות. האם עלי לסרב לקבל אנטיביוטיקה לטיפול בסטרפטקוקים (או כל מצב שדורש אנטיביוטיקה) רק בגלל שאיזו פאקצה ממדינת יוטה סבלה מתופעות לוואי קשות? אנחנו יודעים שלכל תרופה, טובה ככל שתהיה, עלולות להיות תופעות לואי ואפילו תופעות לוואי קשות. מכיון שבעוונותי לא סיימתי בית ספר לרפואה אין לי ברירה אלא לסמוך על הרופא שלי שימליץ לי על טיפולים שהתועלת בהם גדולה מהנזק. קל להיות יפהפה נפש ולהתנגד לשימוש בתרופות כאשר הבן אדם אינו זקוק לתרופות ובגבורה גדולה מסוגל להתגבר על כאב ראש בלי לקחת כדור. יחד עם זאת, כדאי לזכור, שיש מחלות אמיתיות בעולם ומחלות אמיתיות לעיתים דורשות תרופות אמיתיות. אתרים מהסוג הזה, שכל כוונתם להשתלח ברמת העקרון בתרופות, לא מועילות לאיש. ובודאי ובודאי לא לאיש חולה שזקוק לטיפול.

אמיתיות הבאות מבעיות אמיתיות בהן לא מטפלים אנשים רציניים. תמשיכי לקחת אנטיביוטיקה שרופא חלש אופי רשם לך ושבועות ארוכים תנסי להתאושש מאותה אנטיביוטיקה מיותרת. רוב המחלות האמיתיות באות כמובן מאורח חיים אמיתי לגמרי, עמוס משקאות קלים מזיקים, פחמימות מיותרות ומזון מתועש ומזיק. אני עוסק בהתנהגות בריאותית והתנהגות סקפטית למה שנותנים לנו בקופת החולים זו התנהגות בריאותית למהדרין.

מנהל פורום התנהגות בריאותית