נשירת שיער בעקבות צביעת השיער

דיון מתוך פורום  התנהגות בריאותית

30/09/2004 | 12:04 | מאת: יעל

לפני כחודש עשיתי צבע במספרה ומאז יש לי נשירה חריפה שדיללה לי את כמות השיער. בעת השהיה במספרה אמרתי לספר שיש לי תחושת צריבה בקרקפת והוא אמר שזה תיכף יעבור, אבל זה לא עבר עד לשטיפה טוטלית של החומר. מישהו יכול לעזור לי להבין מה הוא עשה לי ואיך אני יכולה לעצור את המצב?

אולי זה יעזור. http://www.tevalife.com/article.asp?id=860

22/10/2004 | 14:26 | מאת: דפנה

היי יעל גם לי קרה אותו הדבר בדיוק.... היו לי כאבים איומים בקרקפת, צריבה ואמרו לי שככה זה צריך להיות... השיער שלי מאז נהייה מאוד שביר ודליל... לאחר כמה חודשים המצב משתפר מעצמו, במידה ולא צובעים אותו עוד הפעם כמובן רופא עור (נראה לי הוא היחידי שיכול לעזור במצב כזה( מנסיון)- מדובר במצב מוכר וקיימות משחות וכל מיני דברים אחרים כדי לרפא את השיער/קרקפת אני גם יודעת שקיימת תרופה כזאת בשם hr roots שהיא שילוב של ויטמינים שמסייעים לצמיחת השיער מקווה שבמשהו עזרתי

מנהל פורום התנהגות בריאותית