מוצרי סויה

דיון מתוך פורום  התנהגות בריאותית

28/03/2006 | 18:06 | מאת: אלעד

אני צורך באופן קבוע גבינות סויה מסוגים שונים וכמו כן שוקו סויה, וכל אלה מעולם לא מנעו אצלי ספיגת B12 - רמתו אצלי גבוהה ביותר. לפיכך לא ברור לי על מה מבוססת טענתך שמוצרי סויה מונעים ספיגת הוויטמין הנ"ל והסבריך לגבי טיבה, המתייחסים לתכונה שציינת, שאצלי כאמור איננה באה לידי ביטוי כלל ועיקר.

מי יודע אילו נזקים נגרמים לך מהאסטרוגן העוד? מי יודע איך זה ישפיע על העצמות שלך?

קראו מה הוא גורם לנו והמנעו לגמרי: http://www.mercola.com/2006/mar/30/finally_infant_soy_formula_under_investigation.htm

02/04/2006 | 18:48 | מאת: אליעזר

אם מוצרי סויה ומוצרי חלב אינם בריאים, מאיזה מזונות ניתן לקבל את כמות הסידן היומית הדרושה (כ-1200 מ"ג ביום)?

מנהל פורום התנהגות בריאותית