שונות

דיון מתוך פורום  התנהגות בריאותית

25/03/2006 | 08:18 | מאת: למורי

בד"כ לא יפה לשמוח לאידו/צערו של אדם, הפעם מניעת תגובות של האדם החושב בפורום מתוק בתפוז ראוי והולם, בגלל גישתך, בגלל הציניות שלך, יחסך המעליב לאנשים אחרים, חוסר הסובלנות כלפי דעות אחרות וכו'. הצדק איננו עמך תמיד, ומותר לך לומר שזאת דעתך האישית . לא כל הרופאים מקשה אחת, לומר שכל הרופאים הם.... יש בזה לשון הרע, וודאי הרבה רוע. מקווה שלמדת משהו.

אבל כולם לומדים אותם לימודים שאינם כוללים לימוד על תזונה, שמש ומים. פשוט, על שמש ומים אי אפשר לרשום פטנט וגם לא על סתם הליכה של 30 דקות כל יום. חולה שיגיע למרפאה ורופאו יציע לו שתיה וחשיפה לשמש, החולה יחשוב שהרופא יצא מדעתו. אז אולי לא רק הרופאים אשמים אלא גם אנחנו החולים.

25/03/2006 | 10:33 | מאת: חיפאית

מורי, אתה מכעיס גם אותי.. בדבריך יש זלזול בכל הרופאים ובכל הפציינטים. אני חותמת לך כאן שהרופאה שלי (והיא לא הרופאה היחידה) כן מדברת על שמש, שתיה והליכה ואני בהחלט מקשיבה לה. מאיפה באה לך המחשבה ש"החולה יחשוב שהרופא יצא מדעתו " ???

מנהל פורום התנהגות בריאותית