הסרת שיער

דיון מתוך פורום  הסרת שיער בלייזר

12/08/2004 | 21:33 | מאת: שלי

אני מעוניינת להתחיל טיפולים להסרת שיער במכון מבוקר ומפוקח כמו שצריך, למי אני פונה?

13/08/2004 | 00:31 | מאת: ריקי מינצר

עשי סקר שווקים בין מס' מכונים. החליטי להשקיע מזמנך לקבלת יעוץ והצעת מחיר במס' מכונים. בדרך כלל, המקום שיתן לך יעוץ אמין, ללא הבטחות שווא ועם הצעת מחיר סבירה (דהיינו לא יקרה להחריד ולא זולה באופן חשוד) - יהיה המכון הנכון. חשוב להשוות נתונים כגון סוג המכשיר, סוג חבילת הטיפולים, הרופאים, הנסיון, לקוחות מרוצים ועוד. בהצלחה!

19/08/2004 | 20:08 | מאת: מתעניין

הייתי בשני מכונים - אמריקן לייזר ובית חולים אלישע. הבדלי המחיר בין שני המכונים לא גדולים במיוחד אבל הטכנולוגיות שונות. באמריקן לייזר יש מכשיר של קרינת אור ובאלישע לייזר בשם "ניידק". איך ניתן להשוואת בין שתי השיטות? האם אחת עדיפה על השניה? בעיקר מבחינה בריאותית אבל גם מבחינת הכאב תוך כדי הטיפול. תודה מראש מתעניין

08/09/2004 | 08:09 | מאת: מדנרי

אני סובל משיעור על האוזניים. האם ניתן וכיצד לטפל.

18/09/2004 | 13:20 | מאת: מומחה לייזר

ראשית כל,אינני קשור לאף חברה או גורם במישרין או בעקיפין בתחום הלייזר. הנני מתחום שוק ההון בכלל,עם קצת ידע ורקע בתחום האסתטי. הנה לכם כמה חוקים וכללים לפני כניסתכם המטאורית להרפתקאה האסתטית : דבר ראשון,יש לפנות למכון/מרפאה מוכרת אמינה וותיקה. האבחון-חייב להתבצע ע"י רופא ולא ע"י יועץ/ת איש/ת מכירות. אישה או גבר הלבושים חלוק לבן אינם רופאים בהכרח! סוגי המכשירים-אין חיה כזאת מכשיר הכי טוב בעולם ! זהו תחום רפואי לכל דבר ,מה שאומר שהמכשיר ,מלבד אישור FDA חייב להיות מוכר אמין וכזה שהוכיח תוצאות יעילות (אין להתלהב ממאמרים "רפואיים" "אובייקטיבים"). בארץ מסתובבים סוגים שונים של מכשירים שבחלקם , מכשירים מאוד זולים שכמובן יומלצו בחום ע"י רוכשיהם(לדוגמא-lovelyII) . כל נציג יהלל וישבח את המכשיר שנקנה בכמה עשרות אלפי דולרים. לצורף ההמחשה,מכשיר איכותי עולה בסביבות 70 אלף דולר,מכשיר בינוני ומטה יכול להגיע למחיר של כ-20 אלף דולר! יש לנקוט משנה זהירות,כי מכאן מתחילה הבעיה. חובה לראות את המכשירים במסגרת הייעוץ הראשוני ואף לדרוש הדגמה על העור ! כמו כן רצוי להתחיל את הטיפולים לקראת החורף,שכן חשיפה לשמש לפני ולאחר הטיפול מגדילה סיכויים לפיגמנטציה בעור. מאותה סיבה,אסור להשתמש בתרופות מסוג קורטיזון ,10 ימים לפני/אחרי הטיפול. אחריות לטיפול,קרי,התחייבות לתוצאות טובות צריכה להינתן בכתב באופן ברור ומפורש וללא כל דרישה מוקדמת. קיימים שני סוגי טיפולים להסרת שיער: 1.טיפול באמצעות קרן לייזר -השיטה הותיקה שבה האנרגיה עוברת דרך גביש (דיודה) במהירות הנקבעת על פי סוג המכשיר.הטיפול הינו פולשני ומצריך שימוש בחומרי אילחוש לפני כל טיפול,מעט כואב יותר מהשיטה החדשה,אולם חשוב לציין שהינו בעל שיעור ההצלחה בהסרת שיער מהגבוהים ביותר (המכשיר הפופולרי והמוצלח ביותר הינו-The LightSheer של החברה הישראלית לומניס המגיע עד למהירות של 800 ננומטר,יש להיזהר ממכשיר הדומה לליטשיר שהינו חיקוי זול הנקרא CE ) 2.טיפול באמצעות פולסי אור Pulsed Light -זהו הטיפול שתופס היום תאוצה רבה ושעתיד להחליף את טיפול הלייזר המסורתי,על פי מחקר של הגוף הבלתי תלוי ,מדיקל אינסייט ,ארה"ב. המכשיר הינו מערכת רפואית בלתי פולשנית, המנצלת את אנרגית האור להסרת שיער בלתי רצוי.המכשיר מייצר הבזקי אור חזקים (פולסים), אשר נבלעים בשיער והורסים את שורשיו מבלי לפגוע בעור מסביב.המערכת הנה ממוחשבת ומעניקה גמישות המאפשרת טיפול באופן ייחודי לצבע השערה, צבע העור וכד'. האזורים הניתנים לטיפול הם: סנטר, שפה עליונה, לחיים, רגליים, זרועות, בתי-שחי, גב, אוזניים, אף, חזה וקו ביקיני. אופן הטיפול-ראשית מורחים שכבת ג'ל קריר על העור, לאחר מכן מצמידים את הראש האופטי אל העור ומשגרים את הבזקי האור. האור המשוגר הורס את שורשי השערה. בזמן הטיפול יתכן ותורגש מעין צביטה קלה. ***המכשירים המומלצים היום בשוק : 1.Quantum HR ,גם זה מכשיר של חברת לומניס הישראלית , שנצפה לאחרונה בתכנית הריאליטי בארה"ב -"הברבור ".המכשיר פועל בטכנולוגית I.P.L Intense Pulsed Light ניתן לקבל עליו מידע נוסף באתר החברה- http://www.aesthetic.lumenis.com/wt/content/ipl_quantum_sr 2.MediLux של חברת פלומר שפועל באותה טכנולוגיית פולסי האור. למידע נוסף על המכשיר באתר החברה- http://www.palomarmedical.com/palomar.aspx?pgID=874 בהצלחה לכולם,מקווה שעזרתי ס.מ

מנהל פורום הסרת שיער בלייזר