היי ריקי.

דיון מתוך פורום  הסרת שיער בלייזר

15/08/2004 | 04:16 | מאת: גלי

תשמעי, אני בת 17, האסתטיקה חשובה לי בטירוף שלי. יש לי שערות דקות בגב, בידיים, בחזה, בבטן ומפשעות. אני רוצה להוריד אותן, ואני רותה לדעת ת'כלס, מהו טווח המחירים להורדת שיער בלייזר בכל אזור. אני קוראת באתר ורואה שהם מתחמקים משהו. רק מחירים. הכל כבר קראתי. תודה, גלי.

15/08/2004 | 10:04 | מאת: ריקי מינצר

שלום לך גלי, ראשית אני שמחה שאסתטיקה חשובה לך. יש לנו משהו מהמשותף... מחירי הסרת שיער תלויים בכל כך הרבה גורמים, ולכן קשה לתת מחיר מוחלט מראש. האם את רוצה לשלם לפי טיפול בודד? חבילה של 3 טיפולים? 8 טיפולים? 12? או אולי חבילה לא מוגבלת? האם את חברה בכללית מושלם? כי אם כן, את זכאית למחירון מיוחד. האם תרצי לשלם במזומן? בתשלומים ללא ריבית? בתשלומי קרדיט? האם תרצי לטפל בכל האזורים שציינת או להתחיל רק בכמה מהם ואח"כ להמשיך? ובנוסף, והכי חשוב: האם רק המחיר חשוב? או אולי גם המיכשור, הצוות הרפואי, הנסיון, האחריות המקצועית, הלקוחות המרוצים? ובכן גלי... האפשרויות רבות. אל תתעצלי להגיע לפגישת ייעוץ. ובכל זאת, החל מ2000 ועד 12-13 אלף ש"ח - תלוי בכל הגורמים שפורטו לעיל. המון הצלחה לך!!!

15/08/2004 | 15:24 | מאת: אני

ובכל זאת, מה מחיר חבילה בלתי מוגבלת למספר איזורים בגוף (למשל: רגליים, ידיים, בטן גב תחתון)?

מנהל פורום הסרת שיער בלייזר