טיפולי לייזר -תופעות לוואי

דיון מתוך פורום  הסרת שיער בלייזר

28/03/2016 | 08:46 | מאת: פלורה

שלום רב, שמי פלורה והתחלתי טיפולי לייזר באזור הרגליים. לאחר הטיפול השלישי הופיעו על כל אזור השוקיים כתמים כחולים, כיום כעבור חודש וחצי הסימנים עברו אך עדיין חלקם נשארו. מה זה אומר? מדוע הופיעו סימנים כחולים? האם מסוכן להמשיך את הטיפול? מפני שאני מפחדת שאם אעשה עוד טיפול הסימנים לא יעברו כלל.  תודה על המענה.

שלום פלורה מוזר שזה הופיע רק אחרי טיפול שלישי הייתי ממליץ להבדוק תפקודי קרישה בבדיקת דם פשוטה

מנהל פורום הסרת שיער בלייזר