הסרת שיער בליזר

דיון מתוך פורום  הסרת שיער בלייזר

22/11/2015 | 23:03 | מאת: בתיה

שלום, אני מטופלת במכון לייזר ואמרו לי שאין מה להמשיך את הטיפולים מאחר והצמיחה דלילה. כמו כן אמרו לי שני דברים שאני סקפטית לגביהם ואשמח לתגובה: 1. שאני יכולה למרוט את השיערות שנותרו וזה לא יגביר את הצמיחה. 2. שכל הקרנה נוספת של הליזר תגרום לצמיחה מחדש. יש לציין שהטיפול הופסק לכשנתיים

שלום בתיה המלצה שלי היא לרכוש טיפולי תחזוקה ולתחזק פעם הכמה חודשים את הקיים באמצעות הלייזר ולא מריטה הטיפול חייב להיות מקומי רק איפה שישנו שער בהצלחה

מנהל פורום הסרת שיער בלייזר