שאלה

דיון מתוך פורום  הסרת שיער בלייזר

03/10/2015 | 10:25 | מאת: אורית

כולם אומרים שאחרי הטיפול השיער צומח ונושר יש כאלו שטוענים שצריך פינצטה כאילו יערות תקועות.. אצלי מהטיפול הראשון ירד 98% ומה שצמח צמח יום למחרת כי לייזר לא פגע בו ועדיין אין צמחיה איפה שיש פגיעה. לא הבנתי את זה??? השיער לא נשר סביר להניח שהלייזר שורף את השיערה והיא נשארת תקועה בפנים? גם לא יכול להיות שאחרי טיפול אחד אין בכלל צמחיה באזור שנפגע??? אומרים שהשיער צומח והופך לדליל ושצריך הרבה טיפולים.. ייתכן שצמחית שהיער אצלי מאוד איטית ? כבר עברו 4 חודשים ולא צמח אזור שנפגע ושוב זה 98%. כמובן שאני מרוצה אבל לא הבנתי איך השיער לא נשר וביצבץ?

שלום אורית, אכן לא ניתן להסיק איכות והצלחה של טיפול ממפגש אחד בודד ובכל זאת כל אחד מגיב שונה לטיפול ואם עדיין לא צמחו לך שערות חזרה באיזור הטיפול חכי עד לצמיחה מלאה גם אם יכך מס חודשים ורק אז תבצעי את הטיפול השני שהיה בהצלחה

מנהל פורום הסרת שיער בלייזר