שאלה על מחיר

דיון מתוך פורום  הסרת שיער בלייזר

14/07/2015 | 22:42 | מאת: קארין

הי, אומרים שעלות טיפול לייזר יקרה יותר מIPL/ משוטטות באינטרנט לא ראיתי הבדל לגבי סדרה של 10 טיפולים. האם ייתכן שעל לייזר בבית שחי או מפשעות יקחו 700-800 ¤? או שזה מחיר ל-IPL/

שלום קארין לא ניתן להשוות בן 2 הטכנולוגיות אני הייתי ממליץ לך להכנס לאחד מסניפי נאטורפיל 8844* לקבלת חו"ד מקצועית אבחון ויעוץ,להכיר את הצוות הרפואי ושלמוע על מבצעי הקיץ המיוחדים..טכנולוגיית הלייזר היינה הרבה יותר מתקדמת ויעילה ע"פ כל המחקרים שבוצעו בהצלחה

מנהל פורום הסרת שיער בלייזר