הסרת שיער בלייזר

דיון מתוך פורום  הסרת שיער בלייזר

04/07/2015 | 17:16 | מאת: נאור

שלום, בשנה הקודמת ביצעתי הסרת שיער מאיזור הישבן בשיטת ipl החלק מחודש אוגוסט ועד חודש ינואר של השנה הנוכחית (במשך כ5 וחצי חודשים), בתחילה בוצעו הטיפולים בתכיפות של אחת לשבוע, לאחר מספר טיפולים שונתה התכיפות לאחת לשבועיים ולאחר מספר טיפולים נוספים אחת לחודש. לאחר פרק זמן זה אציין כי איזור הישבן היה חלק כמעט לחלוטין למעט שערות פלומתיות בודדות. מאחר שהאישה אצלה עברתי את הטיפולים עברה דירה, הפסקתי את הטיפולים ובמשך כחודש האיזור אכן נותר לחלק ללא צמיחה נוספת. אך לאחר כחודש, החל לצמוח השיער מחדש (ניראה כי הוא צמח בקצב איטי יותר מהרגיל) וחזר לכמות אשר הייתה לפני הטיפולים. אציין כי עורי בהיר ושערי כהה. לפני כשבוע הלכתי למכון השייך לרשת מוכרת במטרה להסיר את השיער בישבן במכון זה ושיתפתי אותם במקרה. לאחר בדיקה של האיזור קיבלתי תשובה כי האיזור מתאים לטיפול על ידם וכי כניראה המקום בו ביצעתי את הטיפול הקודם השתמש במכשיר חלש ובעקבות כך השיער חזר. האם ייתכן הדבר? האם ייתכנו סיבות שבגללם טיפול בלייזר לא יוכל להסיר את השיער באיזור? ובמידה וקיימות סיבות כאלו האם שיטת האפילציה תוכל להסיר את השיער באיזור בוודאות? מצטער על ההודעה הארוכה, והמון תודה. אוסיף כי סגרתי עיסקה עם המכון וביצעתי את הטיפול הראשון אצלהם באיזור אתמול.

שלום נאור אכן טכנולוגיית לייזר היינה טכנולוגיה מתקדמת יותר ויעילה יותר להסרת שער מאשר טכנולוגיית IPL ולכן הסרת שער בלייזר היינה אפקטיבית יותר.בנוסף הטווח בן הטיפולים לא היה נכון,טווח מומלץ לטיפולים ע"פ מחזוריות שמיחת השער הוא פעם ב 8-10 שבועות וגדל עם רמת דילול השער,לכן שילוב של טכנולוגיה לא מתקדמת וטווח טיפול שגוי לא הניבו תוצאות שהיה בצלחה בטיפולים החדשים

מנהל פורום הסרת שיער בלייזר