הסרת שיער וצלקות

דיון מתוך פורום  הסרת שיער בלייזר

13/02/2015 | 11:39 | מאת: רון

שלום, כשהייתי בן 13 בערך עברתי ניתוח להסרת נקודת חן בבטן התחתונה. הצלקת גדלה וכנראה הפכה לקלואיד. גם לאחותי וגם לאימי יש קלואיד. כיום אני בן 22 ומעוניין לעבור הסרת שיער בחזה בבטן ובגב אך מבין כי יש בעיה לעשות הסרת שיער בלייזר עם קלואיד- האם בוודאות לא אוכל לעשות לייזר? ואם לא, האם יש שיטות אחרות (כמו IPL לדוגמא או שיטה אחרת) להסרת שיער שלא יסכנו אותי בצלקות? תודה

שלום רון אכן מי שסובל מקלואידים,לא מומלץ עבורו טיפולים בקרן אור:לייזר/IPL בהצלחה

מנהל פורום הסרת שיער בלייזר