לאחר טיפול ראשון בליזר השער לא נושר

דיון מתוך פורום  הסרת שיער בלייזר

30/09/2014 | 20:18 | מאת: אור

הי, עשיתי טיפול ראשון בליזר ליפני שבועם בבית שחי וברגלים והשער לא נשר. הוא צמח כאלו לא עשיתי כלום. האם זה תקין ? או שזה מראה שהטיפול לא היה אפקטיבי? שאלה נוספת, אם אני אגלח את האיזור , האם זה יפגע ביעלות הטיפול? תודה

שלום אור יכול להיות שבטיפול ראשו לא נושר או נושר מעט מאוד שער בכל טיפול נושר קצת עד שלאט לאט מגיעים לתוצאה...בכל מקרה יש לידע את מנהלת הסניף ולעבור שוב על הפרמטריים של הטיפול וסוג המכשיר גמח"ט

מנהל פורום הסרת שיער בלייזר