לייזר בשיער פלומתי

דיון מתוך פורום  הסרת שיער בלייזר

28/03/2014 | 19:34 | מאת: אניטה

האם קיים מכשיר לייזר שעובד על שיער פלומתי? ( שיער דק בצבע חום כהה).. יש לי שיער דק באיזורים מסויימים שנורא מפריע לי והייתי רוצה להסיר (כמו פס בטן וישבן). הייתי במספר מכונים ונאמר לי שאני לא מתאימה כי השיער דק. האם ipl עדיף במקרה של שיער דק?

שלום אניטה לייזר זו הטכנולוגיה המתקדמת ביותר להסרת שער שער פלומטי לא ניתן להסיר היית ממליץ לך להכנס לאחד מסניפי נאטורפיל 8844* לקבלת איבחון יעוץ וחו"ד מהצוות הרפואי חג שמח

מנהל פורום הסרת שיער בלייזר