מספר שאלות

דיון מתוך פורום  הסרת שיער בלייזר

11/02/2014 | 22:55 | מאת: bx

אני עושה טיפולי לייזר בפלג גוף עליון קדמי ואחורי. השבוע אני בטיפול שלישי, ושמתי לב שמאז שהתחלתי את הטיפולים בגב יש לי מעין פצעונים קטנים שלפני הטיפולים לא זכור שהיו לי( יש לציין שאני מקפיד לא להתאמץ בפעילות גופניות כמה ימים לפני הטיפול וגם לאחר הטיפול, שומר על היגיינה תקינה) האם זה תקין שעד עכשיו יהיו לי פצעים? ועד כמה זה יכול להזיק בטיפולים? עכשיו שאני מגלח את אזור החזה יום לפני הטיפול תמיד החזה שלי אדמומי לעיתים יורד לי דם ופצעים קטנים ואז שעושה את הלייזר בחזה תמיד אני מדמם בחזה מתברר שכנראה יש לי רגישות בחזה האם כדאי לי להפסיק לטפל בחזה או שזה תופעות כי עדיין יש לי שערות די חזקות וזה יסתדר עם הטיפולים?

הי הייתי צממליץ על גילוח במקרה שלך יומיים לפני טיפול ואז להגיע לטיפול שהעור רגוע ובריא להקפיד על הגיינה לאחר הטיפול ובמידת הצורך להתיעץ עם הרופא משפחה לקבלת משחה לפצעונים לאחר הטיפול בהצלחה

מנהל פורום הסרת שיער בלייזר