הסרות שיער ונטילת כדורים

דיון מתוך פורום  הסרת שיער בלייזר

30/01/2014 | 15:48 | מאת: דניאלה

שלום רב, אני מטופלת מזה מספר שנים בכדורים להפרעה בי פולרית: seroquell, depalept, lemictal. אני מעוניינת להסיר שיער בלייזר, כשהגעתי לאמריקן לייזר אמרו לי שישנה בעייתיות עם הכדורים הנ"ל מכיוון שהם יוצרים רגישות בעור מה שעלול להוביל לכוויות. לעומת זאת בפרופורציה אמרו שאין בעיה. אני די מבולבלת, ותוהה מה אפשר לעשות? האם יש מחקרים שמוכיחים כי אכן ניתן לקבל כוויות, או שהם פשוט מנסים לכסות את עצמם, לכן נמענים מראש מלתת לי טיפול? תודה.

בוקר טוב דניאלה הדרך הטובה ביותר היא להיוועץ הרופא המטפל שלך ולבדוק איתו האם אכן יש לתרופות שאת נוטלת תופעות לואי של רגישות יתר לאור במידה וכן,לא ניתן לבצע,במידה ולא, אפשר לבצע הייתי ממליץ לך גם להכנס לאחד מסניפי נאטורפיל 8844* לקבל יעוץ אבחון והכוונה בהצלחה

מנהל פורום הסרת שיער בלייזר