הסרת שיער בלייזר ותרופות לטיפול בדיכאון וחרדה

דיון מתוך פורום  הסרת שיער בלייזר

01/12/2013 | 14:16 | מאת: שרונה

שלום אני מתכננת לבצע טיפולי הסרת שיער בלייזר , אחרי שחברה שלי כבר עשתה שם טיפולים ויצאה מאוד מרוצה. האם אני צריכה לשתף את הרופא בעובדה שאני נוטלת תרופות נגד דיכאון וחרדה? האם יש בכלל קשר בין שני הדברים? זה משהו שלא חשפתי בפני אף אחד. אשמח לתשובתך בהקדם.

הי שרונה הייתי ממליץ להתיעץ עם רופא מטפל לפני תחילת הטיפולים. מלבד זה הייתי מיעץ לך להכנס לאחד מסניםי נאטורפיל 8844* לקבל אבחון ויעוץ לפני לקיחת החלטה בהצלחה

מנהל פורום הסרת שיער בלייזר