הסרת שיער

דיון מתוך פורום  הסרת שיער בלייזר

07/11/2013 | 19:35 | מאת: שיר

הי, אני אחרי שתי לידות. לפני שנכנסתי להריון הראשון התחלתי טיפול של הסרת שיער בלייזר. אחר כך הפסקתי בזמן ההריון וההנקה, כי אמרו לי שזה לא אפקטיבי. כרגע אני לא בהריון ולא מניקה, אבל נוטלת גלולות מרסילון למניעת הריון. שאלתי היא האם נטילת גלולות מורישה מהאפקטיביות של הטיפול. תודה! שיר.

הי שיר טיפול הורמונלי באמצעות גלולות למניעת הריון יכול לשפר את תוצאות הטיפול בלייזר להסרת שער הייתי ממליץ לך להכנס לאחד מסניפי נאטורפיל 8844* לקבלת אבחון יעוץ והכוונה בהצלחה

מנהל פורום הסרת שיער בלייזר