שיער דק

דיון מתוך פורום  הסרת שיער בלייזר

30/05/2013 | 08:27 | מאת: אבי

שלום אני בן 28..ואני אחרי כמה טיפולי לייזר בלייט שיר הרגיל..אני רוצה לבצע טיפולי תחזוקה מידי פעם..השיער שנשאר לא ממש פלומתי ולא ממש עבה..רציתי לשאול לגבי שלושה מכשירים..לייט שיר דואט עם הואקום..סופרנו ואלכסנריט..מה ההבדל בין המכשירים ואיזה מהם טוב לשיער שהוא לא ממש עבה כלומר לא טיפולים ראשונים...באיזור החזה , כתפיים. עורף וגב עליון נשאר שערות..אם אפשר להתייחס בפירוט..תודה

שום אבי כל המכשירים שציינת הם מצויין ומובילים כיום את תחום הסרת שער בלייזר. לא ניתן להגיד מה יותר טוב,יש לבצע "טסט" ולראות את התגובה שלך מול המכשיר שהיה בהצלחה

מנהל פורום הסרת שיער בלייזר