שאלה

דיון מתוך פורום  הסרת שיער בלייזר

27/05/2013 | 13:39 | מאת: ל"מ

שלום, רציתי לדעת אם יש צורך בבדיקת איזון הורמונלי ובלוטת התריס לפני התחלת הסרת שיער בלייזר ? במידה וכבר התחלתי את תהליך ההסרה ולאחר מכן ערכתי את הבדיקות . אם תוצאות הבדיקה מעידות על חוסר איזון הורמונלי (או תת פעילות של בלוטת התריס) , טיפול תרופתי עלול לפגוע בהליך הסרת השיער שנעשה ?

במידה וינן בעיות הורמונליות,מומלץ מאוד לבצע בדיקות אנדוקרינולוגיות ובמידת הצורך להתחיל טיפול תרופתי בשילוב טיפולי הלייזר להסרת שער. רק טיפולים בלייזר כישנו חוסר איזון הורמונלי אינם יעילים בהצלחה

מנהל פורום הסרת שיער בלייזר