כאב

דיון מתוך פורום  הסרת שיער בלייזר

09/05/2013 | 09:11 | מאת: EG

שלום אני מתופלת אצלכם ךפשעות ובית שחי, ועשיתי כבר 4 טיפולים וכל פעם אני סובלת מכאבי איומים!! ברמה שאני כמעט עוצרת את הרופאה בעמצע, ריציתי לדעת הרופא ממניכה את העוצמה זה רק גורם שאני יצתרך לעשות יותר טיפולים? האם זה מוגבל בכמות או שעד שיש תוצאה, ואם אני פסיקה בעמצע האם אני יכולה לקבל החזר על הטיפולים שלא עשיתי

הי מס הטיפולים מודבר ע"פ החבילה שרכשת עדיף לא להוריד את אנרגיית הטיפול ולהשתמש בתכשירים העוזרים לסף הכאב כמו משחות אלחוש ומכשיר קירור במהלך הטיפול יש להיועץ עם מנהלת הסניף בהצלחה וחג שמח

מנהל פורום הסרת שיער בלייזר