מכשיר ME - חבל על הזמן והכסף!!!

דיון מתוך פורום  הסרת שיער בלייזר

05/05/2013 | 18:11 | מאת: תמר

שלום, קניתי ועבדתי עם מכשיר ME לפי ההוראות (אגב הם כל פעם משנים את הוראות העבודה...) עבדתי בבית השחי, רגליים מלאות, ידיים, מפשעות ובטן, ולא ראיתי תוצאות בשום מקום! השיער רובו ככולו צמח חזרה כאילו כלום. דיברתי עם נשים אחרות ומה שהבנתי זה, שהמכשיר חלש מאוד ומי שרוצה להסיר שיער לצמיתות צריכה ללכת לקוסמטיאית מקצועית. ואגב היום המחירים כבר לא כ"כ גבוהים אצל הקוסמטיקאיות ובמכונים השונים. כך שממש לא משתלם להעסק עם ME הוא גם יקר וגם עבודה בעיניים. שלכן, תמר

שלום תמר, לצערי שמעתי תלונות כאלו מאנשים רבים מידי.... מחקרים הראו שרק טיפול בלייזר מקצועי ע"י צוות רפואי מיומן מניב את התוצאות האופטימילות ביותר היית ממליץ לך להכנס לאחד מסניפי נאטורפיל 8844* לקבל אבחון יעוץ וחו"ד בהצלחה וחג שמח

מנהל פורום הסרת שיער בלייזר