נורא מפוחדתת

דיון מתוך פורום  הסרת שיער בלייזר

22/04/2013 | 12:07 | מאת: שני

אני בטיפול הראשון אצליכם, ואני עושה לייזר גם בידיים ויש לי מעט מעט נקודות חן ביד קטנטנות ממש בודדות שבועיים אחרי הטיפול אני פתאום רואה נקודות חדשות שנוספו לי בצבע שחור!!! ואני ממש לחוצה ,ראיתי שרשמת שאסור לעשות לייזר על הנקודות אלא לשים מדבקות לבנות ! למה לא עשו לי את זה ולמה היא לא אמרה לי שאסור לעשות על הנקודות המעטות שקיימות לי? למה אני צריכה לראות כל יומיים נקודה שחורה חדשה ולהיבהל כך...?? אני מבקשת את תשובתך לגבי העיניין ואל תאמר לי ללכת לרופא עור , אני רוצה את תשובתך אני ממש כועסת על ה"רופאות " בנאטורפיל שעשו לי את הטיפול הראשון הזה...

הי במידה ויש שינוי בגוון נקודול החן,מומלץ ללכת להיועץ עם רופא בקהילה. יש לכסות את הנקודות בטרם מבצעים טיפול להסרת שער בלייזר בהצלחה

מנהל פורום הסרת שיער בלייזר