שיעור יתר בפנים

דיון מתוך פורום  הסרת שיער בלייזר

14/04/2013 | 21:21 | מאת: איילת

היי ד"ר. אני בת 27, יש לי שחלות פוליציסטיות. בגיל ההתבגרות החלה לי מעט צמיחה של שיער בפנים וברוב חוכמתי הרבה דאז החלטתי לגלח את האזור. כמובן שהדבר החריף והחריף והיום 11 שנים מאוחר יותר, החלטתי לטפל בזה. השאלה שלי מתחלקת ל 2. 1)השיער שלי בלונדיני. גם אחרי כל הזזמן של הגילוח הוא נשאר בלונדיני. ידועה לך שיטה שבאמצעותה ניתן להוריד שיער בלונדיני? התחלתי עכשיו IPL אבל הבנתי שגם קרן האור שלו הולכת לאיפה שיש ריכוז מלנין. האם הקרן תדע להגיע למלנין שלי? (יש לציין שלא רק שהשיער בהיר, אלא יש לי ממש חוסר פיגמנטים. קל - עיניים כחולות שיער בלונדיני.. אבל בכ"ז) 2קראתי על משחה בשם vaniqa. האם היא עשוייה להתאים ומול איזה רופא מקדמים את הנושא? הימים האלה עכשיו שאני "מאריכה" את השיער בפנים בשביל הIPL זה באמת, התמודדות לא קלה בכלל. כל דבר שאתה יודע שעשוי להקל או לעזור - אני ממש ממש אעריך לשמוע

שלום איילת ע"פ התאור שלך ולדעתי את חייבת להפסיק מיידית את הטיפולים להסרת שער בקרן אור!!!! לא ניתן היום להסיר שער ע"פ התאור שלך בטכנולוגיית קרן אור : לייזר / IPL ולכן כל טיפול בקרן אור לא שלא יעזור לך במקרים רבים אף יכול להחמיר ולעורר זקיקים רדומים שלא היו עד היום בשלב צמיחה לגבי המישחה,ישנם הרבה מאוד משחות היום להסרת שער,יש להיועץ עם הרופא משפחה ואו רופא עור,על מנת לא ליצור תופעות לואי עוריות. דרך נוספת היא ע"י אפילציה עם אפילטורית מדופלמט. בהצלחה

מנהל פורום הסרת שיער בלייזר